Όροι Χρήσεις ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το www.stealthestyle.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «Ι.ΚΟΝΤΟΖΟΓΛΟΥ. Εμπορία Ενδυμάτων », που εδρεύει στην Ελλάδα. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της stealthestyle, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.stealthestyle.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα stealthestyle.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1.H stealthestyle.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της sts shopτόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτερας βίας.

2.Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.stealthestyle.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

3.Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.stealthestyle.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.

 1. Ασφάλεια

Η stealthestyle.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της stealthestyle.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της stealthestyle.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη www.stealthestyle.gr είναι εμπιστευτικές και η stealthestyle.gr shopέχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η www.stealthestyle.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.stealthestyle.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

 1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες το www.stealthestyle.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του sts shopπροορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Επιστροφή προϊοντων / Ακύρωση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Οποιαδήποτε έξοδα επιστροφής και ακύρωσης θα καλύπτονται από τον αγοραστή.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ως εξής :

1.Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε την αντίστοιχη επιλογή, μπορείτε διακόψετε αυτόματα τη διαδικασία παραγγελίας και μπορείτε να συνεχίσετε να πλοηγήστε στο ιστοσελίδα μας.

2.Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 2351500711 ή μέσω e-mail: info@stealthestyle.gr  και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

3.Μετά την αποστολή ή την παραλαβή του προϊόντος, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 2351500711 ή μέσω e-mail: info@stealthestyle.gr, ώστε να εξηγήσετε το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, ένας έμπορος πρέπει να επισκευάσει, να αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχθούν ελαττωματικά

Το κόστος επιστροφής για τις παραγγελίες βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη και ανέρχεται στο αντίστοιχο που χρεώνει η υπηρεσία με την οποία θα επιλέξετε να μας επιστρέψετε το προϊόν. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει το προϊόν σε άριστη κατάσταση, και εφόσον διαπιστώσουμε την άριστη κατάσταση του προϊόντος, θα προβούμε στην επιστροφή των χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο ακύρωσης δεν δύναται να παραταθεί πέραν των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να πάρετε τα χρήματα σας πίσω από τα

προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το ποιόν να βρίσκεται σε άριστη

κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του(καρτελάκια κτλ.) .

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Κατά την διαδικασία της επιστροφής χρημάτων σας επιστρέφουμε την αξία της παραγγελίας σας μείον τα μεταφορικά της αποστολής και επιστροφής. Η επιστροφή χρήματων γίνεται σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε εντός ( 7 ημερών ) μιάς εβδομάδας από την ημέρα που θα το παραλάβουμε.

Η διαδικασία επιστροφής (Να στείλετε το δέμα πίσω ) κοστίζει 2,50€.
Η διαδικασία αλλαγής (Να στείλετε το δέμα πίσω ,και να σας στείλουμε νέο δέμα)

κοστίζει 6,50€.

Αν θέλετε αλλαγή γίνεται δεκτή (μεταφορικά επιβαρύνουν εσάς).
Αλλαγή δικού μας λάθους τα μεταφορικά τα χρεωνόμαστε έμεις
Προιόντα που δεν επιστρέφονται: Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα σκουλαρίκια , εσώρουχα κάλτσες και καλσόν , και σουτιέν.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Ενημερώστε μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας με email στη διεύθυνση

info@stealthestyle.gr

,

γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό τηλεφώνου που βάλατε στην

παραγγελίας σας ή ακόμη μπορείτε να μας στείλετε ενα ιδιωτικό μήνυμα στο

Facebook στην σελίδα μας εδώ https://www.facebook.com, αιτιολογώντας γιατί

επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2351500711 και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας τηλεφωνικά.

Για τις επιστροφές, να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ACS courier και όχι κάποια

άλλη εταιρία της αρεσκείας σας,
γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς περισσότερα μεταφορικά

Αποστολή
Στείλετε το δέμα από την acs και πείτε να γίνει με χρέωση παραλήπτη (Steal TheStyle) και στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω

Steal The Style

Μ.Αλεξάνδρου 60

Τ.Κ 60100

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Την διαδικασία της αλλαγής την αναλαμβάνουμε εμείς.

Ακολουθείστε τα βήματα

της αλλαγής που αναφέραμε πιο επάνω και αμέσως θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

 • Χρειαζόμαστε τα στοιχεία σας για την κατάθεση
 • Όνομα
  Email
  Τηλέφωνο
  Αριθ. παραγγελιάς
  Τραπεζικός λογαριασμός  IBAN